Cart 0

Termeni și condiții

Condiții generale

Prezentele condiții generale sunt menite să reglementeze relațiile comerciale dintre corzi la plic.ro, entitate cu sediul în Cluj-Napoca, Aleea Vidraru nr. 13-15, ap. 44, denumită în continuare Vânzător și orice persoană fizică sau juridică ce efectuează o comandă prin intermediul prezentului site, denumit în continuare Cumpărător.

1. Comanda

Contractul de vânzare se încheie la momentul și prin plasarea comenzii. Plasarea comenzilor se face prin adăugarea de produse în coșul de cumpărături, completarea câmpurilor obligatorii referitoare la comandă, completarea datelor aferente cardului bancar și apăsarea butonului "Complete order". În urma acestui proces, cumpărătorul va primi în mod automat un email conținând detaliile comenzii.

2. Produsele

Produsele disponibile pe site-ul corzi la plic.ro se livrează noi, sigilate, în ambalaj original. Fotografiile și informațiile referitoare la produse sunt oferite cu titlu informativ, sub rezerva eventualelor erori de redactare.

3. Politica de preț

Prețurile sunt cele afișate în dreptul fiecărui produs, sunt exprimate în RON și includ TVA. Nu se percep taxe de altă natură. Prețul transportului este suportat în întregime de vânzător.

4. Livrarea

Expedierea se face în aceeași zi sau în ziua imediat următoare plasării comenzii. Livrarea produselor se face gratuit, prin intermediul serviciului de corespondență internă oferit de Poșta Română. Termenul maximal de livrare este de 5 zile lucrătoare. Produsele se vor expedia în plicuri corespunzătoare transportului în siguranță. Livrarea se va face în cutia poștală, la adresa indicată de cumpărător.

5. Politica de returnare

Cumpărătorul are la dispoziție 14 zile calendaristice de la primirea comenzii pentru a returna produsele achiziționate, fără a fi necesară invocarea vreunui motiv. Atenție! În cazul achiziționării de produse livrate în ambalaj original sigilat, desigilarea acestora atrage după sine pierderea dreptului de returnare.
În situația în care optează pentru returnarea produselor, cumpărătorul este obligat să contacteze echipa corzi la plic.ro folosind adresa de email [email protected] și să asigure expedierea lor în stare optimă. Costul de returnare a produselor va fi suportat în întregime de către cumpărător.
Rambursarea contravalorii produselor se va face în termen de 30 de zile calendaristice de la data primirii produselor returnate.